Voorgevormd zwembad propyleen

Propyleen zwembad

Advies

In de tuin of juist binnen; particulier gebruik of zakelijk? Bij het kiezen van een zwembad gaat men in het algemeen niet over één nacht ijs.

Let op voor prefab zwembaden

Zwembaden kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, van polyester zwembaden tot polypropyleen zwembaden. De keuze beperkt zich over het algemeen tot een prefab zwembad. Een polypropyleen zwembad wordt vooraf als monoblok zwembad gebouwd en daarna door de leverancier bij jou geplaatst. Je zit met andere woorden steeds vast aan bepaalde maten. Je keuze vrijheid wordt hierdoor sterk beperkt.

Zo'n polypropyleen zwembad lijkt heel praktisch, maar heeft ook zeker nadelen. Zo heb je vaak te maken met twee partijen: de bouwer van het zwembad en het bedrijf dat het bij jou komt plaatsen. Bij eventuele problemen is het niet altijd duidelijk wie aansprakelijk is voor de garantie.

Verder is een propyleen zwembad niet even stevig en waterdicht als een betonnen zwembad. Een bouwkundig zwembad is veel beter bestand tegen de grondwaterdruk en de dichtheid van het beton zorgt ervoor dat het zwembad waterdicht is.

Kies voor maatwerk

Prefab baden, zoals bijvoorbeeld een keramisch monoblok zwembad, worden bij de fabrikant gebouwd nadat je al een behoorlijke aanbetaling hebt gedaan, zonder dat je op dat moment zicht hebt op de werkzaamheden aan je monoblok zwembad. Wij van Willy Naessens Swimming Pools streven ernaar om je van begin tot eind bij de aanleg van je zwembad te betrekken.

Wij zijn er trots op maatwerk te leveren en denken vanaf de eerste stap met je mee. Bij ons geen standaardmaten, maar een zwembad helemaal naar jouw wensen. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen!