Binnenzwembaden

Het volledige jaar zwemplezier!

Binnenzwembaden worden steeds populairder. Dankzij een eigen binnenhuiszwembad kan je het hele jaar door van je investering genieten. Voor Willy Naessens Swimming Pools behoort binnenzwembaden bouwen tot de absolute kerntaken. Wij helpen graag mee aan het realiseren van jouw droom.

Binnenzwembad bouwen

Binnenzwembaden bouwen is een echte specialiteit die een grondige voorbereiding vraagt. Om elk project te laten slagen, is tijdig contact opnemen noodzakelijk. In het beste geval al bij het uittekenen van de woning.

Want je zwembadbouwer beschikt over heel wat specifieke knowhow. Zo kunnen jouw architect en zwembadbouwer grondig overleggen en elkaars kennis delen. Betrek ons tijdig bij je binnenzwembad-project, zo heb je onmiddellijk alle knowhow in huis.

Bouw je het binnenzwembad in een speciale daarvoor gebouwde ruimte of kelder? Dan kan je Willy Naessens Swimming Pools ook daarvoor inschakelen.

Bij je binnenzwembad hoort ook een heus ontvochtigingssysteem. Dit zorgt namelijk voor een aangename zwemomgeving in huis en het houdt de vochtigheidsgraad onder controle.

Binnenzwembaden: 1001 mogelijkheden

Bij het bouwen van een binnenzwembad heb je eindeloos veel mogelijkheden. Zo kan je natuurlijk de lengte, breedte en diepte kiezen van je binnenzwembad.

Verder kan je kiezen voor een overloopzwembad of een onderloopzwembad in plaats van een standaard skimmerzwembad.

Ook de binnenbekleding van je binnenzwembad kan zelf kiezen: mozaïek, liner of afgewerkt met tegels.

Daarnaast kan je ook de afwerkingsstijl zelf kiezen. Onderstaande voorbeelden kunnen je alvast de nodige inspiratie geven, maar uiteindelijk is echt alles mogelijk.

- Design binnenzwembad
- Zwemkanaal
- Rustiek binnenzwembad
- Wellness binnenzwembad
- …

Een binnenzwembad aanleggen dankzij Willy Naessens

Willy Naessens Swimmingpools maakt steeds zwembaden op maat en met de uitrusting die jij wenst. Het bouwen van een binnenzwembad vertoont veel gelijkenissen met een buitenzwembad. Toch is het een aparte discipline en dient een binnenzwembad anders aangepakt te worden dan een buitenzwembad.

Onze kwaliteiten:

Aarzel dus niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte!