Familie zwembad

Een zwembad voor de volledige familie!

Je hebt er vast al over nagedacht. Waarom bouwen we in de tuin geen zwembad voor de kinderen? Een zwembad voor de hele familie! De kinderen zijn je nu al dankbaar!

Familie zwembad

Willy Naessens bouwt graag jouw kindvriendelijk zwembad. We bouwen een zwembad waarin genoeg plaats is om te spelen, duiken, springen, baantjes trekken, … . Zo heeft iedereen genoeg plaats om op zijn manier te genieten van het zwembad.

Ook de diepte kunnen we naar je wens aanpassen. Waarom maken we het familiezwembad niet enkele meters ondiep? En laten we het daarna aflopen naar een diep gedeelte. Op die manier is er genoeg plaats om te duiken en is er toch een zone waar ook je kind kan rechtop staan.

Laat ons duidelijk zijn, dit familiezwembad is maar een concept. Wil je bepaalde zaken anders zien? Wij bouwen jouw zwembad zoals jij het wilt.

Een familie zwembad van Willy Naessens Swimming Pools

Een familie zwembad staat nooit alleen. Daarom kiezen wij er voor onze klanten te begeleiden bij de inplanting van hun zwembad in de tuin. Op die manier vormt alles één geheel en kan je ook van het zwembad genieten wanneer er niet wordt gezwommen.

Willy Naessens Swimmingpools maakt steeds zwembaden op maat en met de uitrusting die jij wenst. Onze adviseurs staan je graag bij met enkele tips omtrent de uitrusting van het familiezwembad.

Heb je de beslissing gemaakt een zwembad aan te leggen? Contacteer dan zeker Willy Naessens Swimming Pools. Met meer dan 50 jaar ervaring is dit bedrijf uitgegroeid tot de marktleider in de bouw en renovatie van betonnen zwembaden. Dankzij deze ervaring garanderen we je de beste kwaliteit.

Ook na de bouw kan je bij ons terecht voor eender welke herstelling. Onze dienst service na verkoop helpt je steeds zo spoedig mogelijk uit de nood. Zo kan je optimaal van jouw familie zwembad genieten.