Klassiek zwembad

Breng het vakantiegevoel naar je thuis!

Een zwembad in de klassieke stijl, met Romeinse trappen en alles erop en eraan. Zelfs het vakantiegevoel van op reis krijg je erbij! Dat is wat Willy Naessens Swimmingpools je graag wil aanbieden met het Classic zwembad.

Voor dit klassiek zwembad opteren we natuurlijk voor de Romeinse trap. Zo vele malen toegepast en nog steeds door velen geliefd. Rondom het klassiek zwembad plaatsen we een bleke boordsteen, om het zuiderse gevoel in de zomer nog meer op te wekken.

Natuurlijk kan je ook bij onze adviseurs terecht voor de verdere uitrusting van dit klassieke zwembad met romeinse trap. Zij staan je bij met raad en daad omtrent de verlichting en zo veel meer. Ook de afmetingen van het zwembad kan je volledig zelf bepalen. Dit op maat gemaakt zwembad past dan ook perfect binnen zijn omgeving.

Vertrouwen op Willy Naessens Swimmingpools

Reeds 50 jaar lang bouwt ons bedrijf zwembaden verspreid over het hele land. Door de jaren heen hebben we het bouwproces geoptimaliseerd. Hierdoor kunnen we de beste kwaliteit garanderen en de bouwtijd op de werf tot het minimum beperken.

De persoonlijke trajectbegeleiding tijdens het bouwproces zorgt ervoor dat je steeds geïnformeerd bent over het zwembad.

Maar ook na de bouw van je zwembad kan je op Willy Naessens Swimming Pools blijven rekenen. Heb je een probleem met je zwembad, dan kan je onze service na verkoop contacteren. Zij helpen je zo spoedig mogelijk uit de nood waardoor je zo weinig mogelijk aan zwemplezier moet inboeten.

Laat ons duidelijk zijn, dit Classic zwembad is maar een concept. Wil je bepaalde zaken anders zien? Wij bouwen jouw zwembad zoals jij het wilt. Aarzel dus niet langer en contacteer onze adviseurs vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!