Buitenzwembaden

Na een vermoeiende werkdag in je eigen privé buitenzwembad afkoelen of gezellige poolparties op een mooie zomeravond? Een eigen buitenzwembad zorgt voor een instant vakantiegevoel en is hoe dan ook een absolute meerwaarde voor je woning.

Voor een buitenzwembad van buitengewoon topkwaliteit kan je terecht bij Willy Naessens Swimming Pools.

Zwembad in oase van rust

Een persoonlijk zwemparadijs

Hoe zalig is het om op heerlijke zomerdagen een zwemoutfit aan te trekken en een verfrissende duik te nemen in je eigen buitenzwembad? Een buitenzwembad biedt plezier en gemak voor het hele gezin.

Bovendien is een buitenzwembad een absolute meerwaarde voor je woning én een royale aanvulling voor je tuin: dankzij ons maatwerk integreren wij je buitenzwembad naadloos in je tuin zodat zij samen een geheel vormen. Met andere woorden: geen knalblauwe taferelen als het aan ons ligt!

Bouwen van een buitenzwembad

Laat je eigen buitenzwembad bouwen door Willy Naessens Swimming Pools en garandeer jezelf zo de beste kwaliteit met waar voor je geld. Je bepaalt zelf de maat van je zwembad: de lengte, diepte en breedte kies je tot op de centimeter. Ook de stijl en afwerking van je buitenzwembad ligt volledig in jouw handen.

60 jaar ervaring in buitenzwembaden

Sedert 1962 bouwt Willy Naessens Swimming Pools exclusieve buitenzwembaden waar gezinnen nog jarenlang plezier van beleven. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat jouw perfecte partner zijn voor het integreren en bouwen van je buitenzwembad.

Klaar om er in te duiken?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bij Willy Naessens Swimming Pools ben je aan het juiste adres voor een high-end buitenzwembad waar je nog jaren plezier aan zult beleven.

Klassieke villa met stijlvol zwembad (3)

Zorgeloos zwemmen in stijl

Onze adviseurs staan je met raad en daad bij het maken van de juiste keuzes. Elk buitenzwembad beschouwen zij als een persoonlijk project en streven zij naar perfectie waarbij je buitenzwembad één geheel vormt met je tuin.

Design buitenzwembad Zwijnaarde 3

Heeft je tuin eerder een landelijke sfeer of ga je liever voor strak en modern? Laat je inspireren door één van onze creaties:

  • Design buitenzwembad
  • Buitenzwembad met beweegbare bodem
  • Zwemkanaal
  • Rustiek buitenzwembad
  • Wellness binnenzwembad
  • ...

De mogelijkheden zijn eindeloos! Eenmaal je buitenzwembad geplaatst is, staat onze service paraat om je bij problemen spoedig uit de nood te helpen. Zo mis je alvast geen zwemplezier.