Onze zwembaden

Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis bouwen wij het zwembad van uw dromen: of het nu gaat om een zwembad met beweegbare bodem, een binnenzwembad, een buitenzwembad, underwater window zwembad of een zwemgoot, in zowel binnen- als buitenland kan u op onze expertise rekenen voor een duurzaam zwembad op maat.

Willy Naessens Swimming Pools is in alle watertjes thuis.

Beweegbare bodem (4)

Zwembad met beweegbare bodem

De vraag naar zwembaden met beweegbare bodem neemt jaar na jaar toe en dat is voor ons absoluut geen verrassing.

Een zwembad met een beweegbare bodem kan multifunctioneel worden ingezet en de ruimte waarin uw zwembad zich bevindt wordt optimaal benut.

Binnenzwembad landelijk

Binnenzwembad

Het hele jaar door zwemplezier: een absolute garantie wanneer je kiest voor een eigen overdekt zwembad. Maar een binnenzwembad bouwen vergt de nodige voorbereiding en vakkennis.

Bij Willy Naessens Zwembaden als jouw zwembadbouwer ben je in goede handen.

Luxe overloopzwembad
Eindeloos genieten

Buitenzwembaden

Er is niets beter dan na een vermoeiende werkdag een verfrissende duik te nemen in je eigen buitenzwembad. Bovendien is een buitenzwembad een absolute meerwaarde voor je woning en als professionele zwembadbouwer zorgen wij ervoor dat uw buitenzwembad naadloos in jouw tuin wordt geïntegreerd.

Er is niets beter dan na een vermoeiende werkdag een verfrissende duik te nemen in je eigen buitenzwembad. Bovendien is een buitenzwembad een absolute meerwaarde voor je woning en als professionele zwembadbouwer zorgen wij ervoor dat uw buitenzwembad naadloos in jouw tuin wordt geïntegreerd.

underwater window zwembad

UNDERWATERWINDOW ZWEMBAD

Baad in luxe en stijl terwijl je de wereld buiten het zwembad bewondert. Een underwaterwindow zwembad is zonder twijfel de eyecatcher van je woning of tuin. Dankzij de integratie van één of meerdere transparante panelen, vormen zwembad en omgeving een harmonieus geheel.

Lees meer
Publiek zwembad

Publieke zwembaden

Bied een meerwaarde aan jouw cliënteel en installeer een luxueus zwembad in je hotel, camping of spa. Door een zwembad aan je etablissement toe te voegen, verhoog je de amusementswaarde van jouw etablissement en ben je niet langer gebonden aan seizoenen. 

Willy Naessens Swimming Pools bouwt jouw publiek zwembad volgens de wet en zorgt voor een naadloze aansluiting met de stijl van je etablissement.

Lees meer
2015 projets piscine

Zwembadrenovaties

Heeft jouw zwembad zijn beste jaren gehad? Of wens je jouw zwemvijver om te bouwen tot een gewoon buitenzwembad? 

Willy Naessens is je ervaren partner om je zwembad nieuw leven in te blazen.

Kom meer te weten

Expert in our business for 60 years

Image
60 jaar expertise

60 jaar ervaring

Sedert 1962 bouwt Willy Naessens Swimming Pools exclusieve zwembaden voor privé en publiek gebruik. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij de beste service bieden aan onze klanten.
Image
Maatwerk

Maatwerk

Bij Swimming Pools kiezen we uitsluitend voor maatwerk. Wij bouwen exclusieve high-end zwembaden van de bovenste plank, en werken elk zwembadproject in zijn volledigheid uit.
Image
Duurzaam

Duurzaam

Kiezen voor luxe en een fijne afwerking, is automatisch kiezen voor duurzaamheid! We bouwen enkel zwembaden uit beton, wat ervoor zorgt dat je nog jarenlang plezier hebt aan je investering.
Image
Service

Uitstekende service

Wij weten wat service bieden is. En dit start alvorens de eerste tegel van je zwembad wordt gelegd en kent voor ons geen einde.