Publieke zwembaden

Bied een meerwaarde aan jouw bezoekers, en installeer een luxe zwembad in je hotel, camping of wellness! Met onze jarenlange ervaring en expertise, maken we je wegwijs in de VLAREM-wetgeving en maken we een absoluut succes van je investering. 

Een zwembad om te genieten 4

Meerwaarde van een publiek zwembad

Onderscheid je van concullega’s door het aanleggen van een eigen publiek zwembad, en verhoog de amusementwaarde van je hotel, camping of wellness. Een inhouse zwembad zorgt altijd voor een toegevoegde waarde voor je gasten.

Willen ze een luilekkere dag? Dan kan dit gewoon bij jou ter plaatse. Bovendien maakt een eigen zwembad je minder afhankelijk van wisselende seizoenen! Een win-winsituatie dus.

test

Publiek zwembad conform de wetgeving

Een publiek zwembad bouw je niet zomaar: je moet voldoen aan bepaalde vereisten, zoals de VLAREM-wetgeving. Willy Naessens Swimmingpools beschikt over 60 jaar ervaring in het bouwen van zwembaden en is daarom de perfecte partner voor het bouwen van jouw publiek zwembad.

De bouw en aanleg van deze type zwembaden behoort tot onze specialiteiten: wij bouwen conform de VLAREM-wetgeving en met oog voor esthetiek en detail.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bouw je publiek zwembad bij Willy Naessens Swimming Pools

Elk publiek zwembad wordt bij ons op maat gebouwd. Dit houdt in dat we je project van A tot Z begeleiden en je volledige inspraak hebt over de afmetingen van het zwembad.

Samen met onze adviseurs, zorgen we voor een perfecte match tussen de stijl van je hotel, camping of wellness én de stijl van je publiek zwembad.

Haal alles uit je investering!

Ons werk eindigt niet bij de eerste plons. De adviseurs van Willy Naessens Swimming Pools helpen je met de begeleiding en uitwerken van het commerciële verhaal rond je investering.

Zo haal jij alles uit je investering en kunnen je gasten volop genieten.

Klaar om er in te duiken?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bij Willy Naessens Swimming Pools ben je aan het juiste adres voor een high-end zwembad waar je nog jaren van zult genieten.

Zwembad afgedekt

Niet zomaar een zwembad

Het woord “standaard” staat niet in ons woordenboek. Bij het ontwerpen en bouwen van je publiek zwembad zijn de mogelijkheden eindeloos:

kies je voor een strak infinity zwembad met sfeerverlichting of een rustiek binnenzwembad met stroomversnelling?

Jij benoemt het, wij bouwen het.

We inspireren je met enkele van onze creaties maar werkelijk: alles is mogelijk.

  • Design zwembad
  • Zwembad met beweegbare bodem
  • Zwemkanaal
  • Rustiek zwembad
  • Wellness zwembad
  • ...