Binnenzwembaden

De afgelopen jaren hebben binnenzwembaden aan populariteit gewonnen, en niet zonder reden. Met een binnenhuiszwembad zit je gebeiteld: je geniet het hele jaar door van je investering, ongeacht de weersomstandigheden. Een investering waar je dus absoluut munt uit slaat.

Binnenzwembad modern

Het volledige jaar door zwemplezier

Met een privé binnenzwembad beleef je het ganse jaar door zwemplezier. Wanneer het tijdens de kille wintermaanden buiten niet te harden is, geniet jij van een zalige warme plons in je eigen privé binnenshuiszwembad.

Bovendien biedt een binnenzwembad nog talloze onderhoudsvoordelen, zoals het reinigen. Met een binnenzwembad heb je nooit last van vallende bladeren of ander natuurlijk vuil. Ook een aangename zwemtemperatuur behouden, is een eenvoudige klus. Niks dan voordelen!

Binnenzwembad landelijk

Binnenzwembad bouwen

Ondanks de alle voordelen die een binnenzwembad biedt, valt de installatie van een binnenshuis zwembad niet te onderschatten. Is de keuze gemaakt om een binnenzwembad te plaatsen? Contacteer ons dan meteen om een grondige voorbereiding én een perfecte integratie in jouw woonst te waarborgen.

Binnenzwembad door Willy Naessens Swimming Pools

Een binnenzwembad bouwen doe je niet zomaar. Het vergt de nodige kennis en expertise: denk maar aan de binnenshuis plaatsing van je zwembad zonder je huidige woonst te verknallen, of de perfecte afwerking zoals sfeerverlichtingen en onderhoud.

Kies daarom een betrouwbare partner met de gevraagde ervaring zodat je nog jarenlang kunt genieten van je investering. Wordt je huis nog volop uitgetekend? Als specialist gaan wij een nauwe samenwerking aan met jouw architect om de perfecte creatie te realiseren.

Binnenzwembad landelijk

Een binnenshuiszwembad in stijl

Bij het ontwerpen en bouwen van je binnenzwembad zijn de mogelijkheden eindeloos. In samenwerking met de ontwerper, kies je zelf de lengte, breedte en diepte die je nodig hebt voor de doeleinden van je binnenzwembad.

Ook het type zwembad ligt volledig in jouw handen: kies je voor een skimmer of prefereer je toch een onderloopzwembad? Wij bouwen het binnenzwembad dat je hartje begeert.

Bij het totaalconcept hoort ook de afwerking van je binnenzwembad: heeft je woning eerder een moderne en strakke stijl of neigt het eerder naar een warme en landelijke omgeving?

Klaar om er in te duiken?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bij Willy Naessens Swimming Pools ben je aan het juiste adres voor een high-end binnenzwembad waar je nog jaren van zult genieten. 

Beweegbare bodem (1)

Eindeloze mogelijkheden

We geven je alvast enkele voorproefjes met onze creaties maar alles is mogelijk!

  • Design binnenzwembad
  • Binnenzwembad met beweegbare bodem
  • Zwemkanaal
  • Rustiek binnenzwembad
  • Wellness binnenzwembad …

Je bent slechts enkele klikken verwijderd van je droomzwembad.

Ingesloten buitenzwembad

Een binnenzwembad: wat heb je nodig?

Het bouwen van een binnenzwembad is een secure job: naast de keuze van ruimte waar het zwembad geplaatst wordt, moet je ook bepaalde aanvullende systemen installeren voor een optimale installatie.

Denk maar aan een ontvochtigingssysteem: je wilt toch kunnen zwemmen in een omgeving waar het niet benauwd of klam aanvoelt? Een te vochtige lucht is een absolute broeihaard van ziektekiemen en bacteriën. Niet alleen voor je eigen gezondheid én die van je gezin is een solide ontvochtigingssysteem van belang, maar ook voor je huis! Verdampt water kan leiden tot schimmelvorming en corroserie. Louter de ramen openzetten, zal deze problemen niet verhelpen.

Een ontvochtigingssysteem zorgt voor een aangename zwemomgeving in huis en het houdt de vochtigheidsgraad onder controle.