Over Willy Naessens Swimming Pools

Willy Naessens Swimming Pools plaatst bouwkundige zwembaden op maat: zowel binnenzwembaden, buitenzwembaden als renovaties van bestaande zwembaden voor private gebruikers. Maar we zijn ook actief in de bouw van publieke zwembaden.

Willy Naessens Swimming Pools bouwt ook buitenlandse projecten. Van Nederland tot Frankrijk en Luxemburg: onze expertise in zwembaden reikt verder dan de Belgische grenzen.

AL 60 JAAR DÉ ZWEMBADSPECIALIST

Sedert 1962 heeft Willy Naessens Swimmingpools zijn marktaandeel jaar na jaar verstevigd om marktleider te worden in het plaatsen en renoveren van bouwkundige zwembaden.

De know-how die we gedurende die jaren hebben verzameld en verbeterd, kunnen wij nu aan onze klanten aanbieden. In totaliteit hebben we in België en het buitenland al meer dan 1.000 tevreden klanten op onze teller staan.

Persoonlijke begeleiding
Video file

Onze persoonlijk aanpak

Bij Willy Naessens Swimming Pools wordt elk dossier persoonlijk opgevolgd. Van bij het eerste contact zorgt een adviseur voor een begeleiding van je persoonlijke keuze in ons ruime aanbod.

Ook bij de uitvoering van een zwembad wordt alles nauwgezet opgevolgd. Eens het project in uitvoering gaat, zorgen de werfleider en de architect voor alle nuttige informatie. De volledige realisatie van elk zwembad wordt intern ondersteund en opgevolgd door ons eigen studiebureau. Aangezien we willen dat onze aanpak en kwaliteit voor élke klant hetzelfde is, zijn het ook onze eigen ploegen die ter plaatse gaan om klanten over de landsgrenzen heen te bedienen.

De finale bedoeling is altijd om de klant in elke fase van het bouwproject maximaal te informeren. Om je project zo goed mogelijk te begeleiden, stellen we daarom één trajectbegeleider aan. Hij of zij wordt de persoon die je op de hoogte houdt over de vorderingen van het zwembad.

Totaal uitvoering

Bij Willy Naessens Swimming Pools kan je terecht voor alle werken die bij het bouwen van een zwembad belangrijk zijn. Het uitgraven van het zwembad, het aanleggen van de terrassen, het installeren van de technische ruimte, … alles kan door ons gedaan worden. Deze totaaluitvoering geeft je zowel zekerheid als duidelijkheid.

Service na verkoop

Sowieso wordt de technische installatie na oplevering onafhankelijk gekeurd. Is er later toch een probleem met deze installatie of zijn bepaalde onderdelen van het zwembad aan vervanging toe? Dan kan je steeds op Willy Naessens Swimming Pools blijven rekenen. Onze uitgebreide service na verkoop levert je de nodige bijstand, zowel telefonisch als op locatie.

Zekerheid en vertrouwen

60 jaar ervaring -

Zekerheid en vertrouwen
BFZ voor website

Lid Belgische Federatie van Zwembad-en Wellnessprofessionals

Ons bedrijf is lid van de Belgische Federatie van Zwembad- en Wellnessprofessionals, opgericht binnen de Federatie van Algemene Bouwaannemers van de Confederatie Bouw.

In geval van conflict verbinden de partijen van deze overeenkomst zich ertoe – vooraleer gerechtelijke stappen te ondernemen – een erkend bemiddelaar in te schakelen om het geschil in der minne te proberen te regelen.

De Groepering kan de partijen van deze overeenkomst voorstellen om gratis beroep te doen op de erkende bemiddelaar van de groepering. De klachten kunnen in dit geval worden ingediend per email (zwembadbouwers@faba.be) of via het online formulier op de website van de Groepering (www.zwembad-bouwers.be, Lombardstraat 42, 1000 Brussel). De klachten worden binnen de 14 dagen aan de klager bevestigd. Ze worden gratis en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld door een erkend bemiddelaar.

Klachtenformulier