Genieten van maatwerk zwembaden in het buitenland

Stel je voor dat je waar dan ook kunt genieten van een prachtig zwembad, ontworpen en gebouwd door een toonaangevende zwembadspecialist met 60 jaar ervaring. Wel, dat kan! Intussen reiken onze passie en expertise over de landsgrenzen heen en hebben we in het buitenland al heel wat zwembaden - en gelukkige zwemmers - op onze teller staan.

2021 projets piscine

Swimming Pools gaat internationaal

Met een solide reputatie in eigen land was het tijd voor de volgende stap: internationale uitbreiding. De drijfveer? Onze expertise, ervaring en innovatie in het ontwerpen en bouwen van zwembaden delen met zoveel mogelijk mensen.

Je hoeft dus niet in Belgiƫ te wonen om te genieten van een zwembad dat staat voor vakmanschap, topkwaliteit en maatwerk. Als marktleider in het plaatsen en renoveren van zwembaden, vinden we dat we ook buiten onze landsgrenzen zwembaddromen moeten waarmaken. Omdat we erover willen waken dat de kwaliteit van onze zwembaden overal hetzelfde blijft, zijn het onze eigen ploegen die in het buitenland ter plaatse gaan om de zwembaden te realiseren.

2015 projets piscine

Tal van buitenlandse zwembadrealisaties, and still counting

In het buitenland realiseerden we al binnenzwembaden, een openbaar zwembad en natuurlijk buitenzwembaden voor wie nood had aan een verfrissende duik in eigen tuin of buitenverblijf. Een zwembad biedt immers een enorme meerwaarde aan een vakantiewoning, zowel voor de eigenaars als de gasten.

Intussen realiseerden we een 10-tal zwembaden in Luxemburg, een 20-tal in Nederland, een 30-tal in Frankrijk en bouwden we een openbaar zwembad in Roemeniƫ. In totaliteit maakten we in binnen- en buitenland al meer dan 1.000 klanten gelukkig.

2010 projets piscine

Andere flora en fauna, dezelfde zwembadbeleving

Dat een buitenzwembad naadloos in de omgeving moet passen, staat voor ons als een paal boven water. Wie kiest voor een buitenzwembad van Willy Naessens Swimming Pools, kiest dan ook voor een totaalplaatje dat volledig klopt: we werken nauw samen met de architect en leveren een perfect inplantingsplan af van de terrassen zodat het zwembad volledig in het geheel past. Dankzij de betrokken samenwerking met alle partijen, zal ons buitenzwembad samensmelten met de buitenbeleving. Zo kan je optimaal van je tuin genieten.

Jouw zwembaddromen realiseren?

Contacteer ons