2010 projets piscine

Waarom een zwembad een absolute must is voor je buitenverblijf

Een buitenverblijf, dat is ontspannen, genieten, tot rust komen, een instant vakantiegevoel, en nog zoveel meer. Maar wat het plaatje helemaal compleet maakt, is zonder twijfel een zwembad. In deze blog leggen we uit waarom een zwembad een absolute must is als je ten volle van je buitenverblijf wil genieten.

Zwemmen helpt je ontstressen

Zwemmen werkt heerlijk ontspannend. En in de intro zeiden we het al: een buitenverblijf, dat is ontspannen, genieten, tot rust komen… Omdat je bij het zwemmen gelukshormoon aanmaakt, zal een zwembad je daar enorm bij helpen.

Wist je trouwens dat je spieren al na een kwartiertje zwemmen ontspannen? Zo werkt het dus stressverminderend en is het de ideale remedie om het jachtige leven snel te vergeten. Een zwembad is daarom een must als je dat ontspannen vakantiegevoel onmiddellijk wil omhelzen bij een trip naar je buitenverblijf.

2015 projets piscine

Enorme troef bij het verhuren van je buitenverblijf

Een zwembad bij je buitenverblijf werkt als een magneet om huurders aan te trekken. Voor velen wekt een zwembad immers het ultieme vakantiegevoel op en mag het gewoonweg niet ontbreken als ze er in de zomer tussenuit gaan.

Als je je goed wilt positioneren op de verhuurmarkt, laat je dus best een zwembad plaatsen. Wij denken trouwens graag met je mee over de veiligheid in en rond het zwembad zodat je je vakantieverblijf met een gerust hart kan verhuren. Het kiezen van de juiste materialen speelt daarin een rol, denk bijvoorbeeld aan antisliptegels.

2012 projets piscine

Meerwaarde creëren voor verkoop

Maar ook als je ooit zou overwegen om je buitenverblijf te verkopen, is een zwembad een enorme troef op de huizenmarkt. Je zal niet alleen een grotere groep van geïnteresseerde kopers aantrekken, je kan ook een mooie meerprijs vragen als je tweede verblijf een zwembad heeft.

Overtuigd van de toegevoegde waarde die een zwembad voor jouw buitenverblijf kan betekenen?

Contacteer ons om jouw zwembaddromen samen te bespreken