Underwater window zwembaden

Underwater window zwembaden zijn in Dubai misschien de normaalste zaak van de wereld, in ons land zijn ze bijzonder exclusief. Het is net daarom dat we zo trots zijn dat we ze in ons aanbod hebben. Ons maatwerk geeft een zee van mogelijkheden.

underwater window zwembad

A dive with a view

Bij underwater window zwembaden integreren we één of meerdere transparante panelen in de wanden van het zwembad, zodat zwemmers de ruimte buiten het zwembad in zich op kunnen nemen. Ook voor bezoekers buiten het zwembad vormt het een streling voor het oog. Zij kunnen de schoonheid van het water op een unieke manier ervaren.

Een underwater window vormt zo de visuele verbinding tussen het zwembad en de ruimte. Het kenmerkt zich dan ook door zijn hoge esthetiek en luxe uitstraling.

underwater window zwembaden

Exclusief, maar niet onmogelijk

Het integreren van een underwater window in een zwembad is delicaat. Het is dus essentieel om te werken met hoogwaardige materialen, en je moet bovendien de nodige knowhow in huis hebben. Voor onze underwater window zwembaden hebben we een exclusieve samenwerking met Underwater Windows Europe, een Nederlandse gerenommeerde speler in deze nichemarkt.

De firma is gespecialiseerd in en gecertificeerd voor het produceren van waterdichte onderwaterramen uit acryl. Bovendien zijn hun producten zout-, chloor- en krasbestendig.

2015 projets piscine

Hoge normen, maximale duurzaamheid

Om underwater window zwembaden te realiseren van de hoogste kwaliteit, gaat onze keuze steevast uit naar een betonnen kuip. Beton staat bekend om zijn solide eigenschappen en biedt een waterdichte oplossing. We nemen extra marge op de standaardnormen van het underwater window glas om doorbuigen ten alle tijde te voorkomen.

Onze strenge kwaliteitsnormen combineren we met de expertise van ervaren ingenieurs, die de stabiliteit van de underwater windows tot in de puntjes berekenen. Hierdoor kunnen we de ongeëvenaarde duurzaamheid leveren waar onze zwembaden om bekend staan.

2011 projets piscine

The sky is the limit

Omdat Willy Naessens Swimming Pools zich volledig toelegt op maatwerk, is voor ons elke zwembaddroom een haalbare zwembaddroom. Underwater window zwembaden kunnen we realiseren als binnen- en buitenzwembad, in welke grootte je ook wenst. 

We gaan zelfs nog een stap verder: met innovatieve extra’s kunnen we het geheel nóg exclusiever maken. Een hoek-op-hoek verbinding bijvoorbeeld, creëert een panoramisch zicht vanuit het water dat jouw underwater window zwembad nog unieker maakt. Of werk je zwembad af met een window trapleuning, die zich half in het zwembad bevindt en half uit het water rijst. Een afwerking met mozaïek en stijlvolle tegels transformeert jouw underwater window zwembad tot de eyecatcher die iedereen met verstomming zal slaan.

Wil je een wow-factor creëren in je huis of tuin? Daarin zal je met een underwater window zwembad meer dan slagen.

Laat je zwembaddromen uitkomen