Zwembad met beweegbare bodem

Een zwembad dat zowel geschikt is om sportief baantjes te trekken én het perfecte familiezwembad is voor jonge kinderen? Het bestaat. De vraag naar zwembaden met een beweegbare bodem neemt jaar na jaar toe. Als bekwame zwembadbouwer heeft Willy Naessens Swimming Pools ervaring met het plaatsen en onderhouden van zwembaden met een beweegbare bodem.

Het resultaat zal je verbluffen: in een enkele minuten tijd tover je je zwembad om naar een terras of zaal en weer terug.

Video file

Beweegbare zwembadbodems: voor elk wat wils

Kies je voor een zwembad met een beweegbare bodem dan brengt dit ontegensprekelijk enkele aanzienlijke voordelen met zich mee:

  • Ongeacht waar je je zwembad met beweegbare bodem plaatst, je kan de ruimte 2 functies geven
  • Het is gegarandeerd een 100% veilige zwembadafdekking
  • Je kan de diepte van het zwembad instellen naar gelang de gebruiker

Het unieke aspect aan een beweegbare zwembadbodem is het drijvende concept. De bodemconstructie drijft op het water door middel van roestvrijstalen kabels op de gewenste diepte. Dit systeem laat een zeer hoge belasting toe en biedt een maximale veiligheid.

Binnen- of buitenzwembad

Een zwembad met beweegbare bodem kan je zowel als binnenzwembad als buitenzwembad laten bouwen. Hierdoor combineer je makkelijk twee functies in eenzelfde ruimte: wat eerst een grote zaal of vergaderruimte is, verander je in enkele minuten tijd naar een luxueus binnenzwembad.

Kies je voor een buitenzwembad met beweegbare bodem? Prima! Trek eerst enkele baantjes om enkele minuten later de barbecue aan te steken op het terras dat uit de grond tevoorschijn komt.

Voor de zwemsporters of kinderen

Een zwembad met beweegbare bodem is een zwembad voor werkelijk elke waterliefhebber. Laat je kinderen met een gerust gemoed in de tuin of binnenruimte spelen wanneer je er niet bent, want een zwembad met beweegbare bodem is 100% veilig afgedekt.

Is het tijd voor een leuke plons met de jonge kinderen? Je stelt de diepte van je zwembadbodem in op 10 cm voor een veilig gebruik. Nadien trek je nog enkele baantjes door de diepte opnieuw naar eigen voorkeur aan te passen (bv. 160 cm).

Beweegbare bodem (1)

Kostprijs van een zwembad met beweegbare bodem

Het spreekt voor zich dat een zwembad met dit vernuftige systeem niet goedkoop is. Een zwembad met een beweegbare bodem zet je niet voor €30.000. Want naast een complex systeem, moet ook de binnenbekleding aangepast zijn aan de ruimte of het terras. Bij mozaïek of andere betegeling komen heel wat werkuren kijken. Die werkuren zorgen ervoor dat dit geen goedkoop type zwembad is.

Maar dankzij een beweegbare zwembadbodem kan je ook kosten besparen! Een automatisch rolluik heb je natuurlijk niet nodig.

Experts in zwembaden met beweegbare bodem

Neem vrijblijvend contact met ons op

Het bouwen van een zwembad met beweegbare bodem is een complexe zaak. Zoals eerder aangegeven kan je voor je zwembad met beweegbare bodem terecht bij Willy Naessens Swimming Pools. Voor een zwembadbouwer met 60 jaar ervaring is een dergelijk project een heerlijke uitdaging waar we graag aan meewerken.

Samen met onze klant bespreken we het zwembadproject. Alle mogelijke opties worden aangeboden en kunnen door Willy Naessens Swimming Pools uitgevoerd worden.

aqualift-logo

Officiële verdeler van Aqualift: zwembaden met beweegbare bodem in Benelux

Als experts in zwembadbouwen, heeft Willy Naessens Swimming Pools reeds fraaie projecten neergezet. Willy Naessens Swimming Pools is officiële verdeler van Aqualift en staat garant voor kwaliteit.

Met Swimming Pools neem je een ervaren partner onder de arm voor het bouwen van jouw zwembad met beweegbare bodem. Als officiële verdeler van Aqualift, garandeer je jezelf dus een eersteklas zwembad van de bovenste plank.

Neem contact met ons op