Zwembadrenovaties

Heeft je zwembad zijn beste tijd gehad en heb je besloten om over te gaan tot een renovatie van je zwembad? Willy Naessens Swimming Pools komt bij je langs om je zwembad van tegel tot ladder te vernieuwen.

Zwembad detail

Waarom je zwembad renoveren?

Na jaren van zwemplezier is je privé zwembad wellicht aan een opfrisbeurt toe: de kleuren van de tegels zijn niet langer wat ze geweest zijn, de sfeerverlichting werkt pas als hij daar zin in heeft,...

Of wens je je zwemvijver om te bouwen naar een bouwkundig zwembad, waar de filter- en verwarmingsinstallatie aangepakt moet worden?

Als professionele zwembadbouwer zit je voor de renovatie van je zwembad goed: met onze jarenlange ervaring op de teller bouwen wij je verouderd zwembad tot een gloed(ver)nieuw(d) zwemparadijs.

test

Zwembad renovatie bij Willy Naessens Swimming Pools

Bij elk project, nieuwbouw of renovatie, contacteren we je om de huidige situatie te bespreken en je wensen in kaart te brengen. Vervolgens komen we samen met onze specialisten ter plaatse langs om je huidig zwembad te bekijken. Nadien leggen we dit voor aan ons studiebureau om te bekijken hoe we je zwembad kunnen renoveren met een maximum aan resultaat.

Tenslotte komen we met een grondig stappenplan terug tot bij jou om in overleg te bepalen hoe grondig het zwembad gerenoveerd zal worden, want ook bij een zwembad renovatie heb jij als klant de touwtjes in handen.

Een zwembad renoveren? Fluitje van een cent!

Neem contact met ons op

Met 60 jaar ervaring, heeft het renoveren van zwembaden geen geheimen meer voor ons. Onze adviseurs staan je bij met raad en daad bij het maken van de juiste keuzes. Elke zwembad renovatie beschouwen zij als een persoonlijk project en streven zij naar perfectie.

We zorgen er niet alleen voor dat je zwembad compleet gerenoveerd wordt, de stijl pakken we ook met plezier aan: het oog wilt namelijk ook wat.