Zwemkanaal

Het zwembad voor de sportieve zwemmer!

Ben je een sportieve zwemmer die houdt van baantjes trekken om de conditie op peil te houden? Waarom leg je thuis geen zwembad aan, gericht op het trekken van die baantjes? Willy Naessens Swimming Pools bouwt graag het zwemkanaal van je dromen.

Jouw zwemkanaal wordt zo lang je wilt, want Willy Naessens Swimming Pools maakt elk zwembad op maat. En dat doen we zonder verdere beperkingen. Ook de breedte kunnen we aanpassen naar jouw wens, zodat je zeker nog met 2 personen naast elkaar kan zwemmen.

Het ontwerp van dit zwemkanaal zorgt ervoor dat je eenvoudig baantjes kan trekken. Toch kan dit zwembad perfect gebruikt worden voor de kinderen. Ook zij beschikken over voldoende plaats om in het zwembad te spelen. Bovendien passen we alles aan zoals jij het wenst!

Onze adviseurs helpen je graag verder met de inplanting van het zwemkanaal in je tuin. Zo kan je na het zwemmen, blijven genieten van je zwemkanaal. Je zwembad wordt een deel van het geheel.

De kenmerken van het zwemkanaal:

  • Langer en smaller dan een gewoon zwembad
  • Genoeg plaats voor 2 zwemmers naast elkaar
  • Strakke look

De kwaliteit van Willy Naessens Swimming Pools

Laat je de bouw van je zwembad over aan Willy Naessens Swimming Pools, dan krijg je de beste kwaliteit in de plaats. Wij kiezen ervoor elk zwembad of zwemkanaal op maat te maken.

Dankzij onze 50-jarige ervaring weten we hoe belangrijk service in onze sector is. Om aan de eisen van de klant te kunnen voldoen, bieden we een uitstekende service na verkoop aan. Heb je een ernstig probleem met het zwemkanaal, dan helpen we je binnen de 48 uur uit de nood.

Laat ons duidelijk zijn, dit zwemkanaal is maar een concept. Wil je bepaalde zaken anders zien? Wij bouwen jouw zwembad zoals jij het wilt. Wil je graag een vrijblijvende offerte? Aarzel dan niet langer en contacteer ons vandaag nog!