Buitenzwembad modern

5 redenen om een eigen privé zwembad te plaatsen

Een zwembad bij je thuis

Een eigen privé zwembad heeft heel wat voordelen, wij lijsten er alvast enkele op! Want een thuis met een eigen zwembad heeft toch net iets meer!

Buitenzwembad modern

1. Zwemplezier zonder de nadelen van een openbaar zwembad

Een eigen zwembad thuis zorgt ervoor dat je geen rekening dient te houden met anderen als je wil zwemmen. Bovendien ben je ook niet gebonden aan bepaalde openingsuren, je opent je privé zwembad wanneer je het zelf wil.

Van andere zwemmers heb je in een privé zwembad geen last, waardoor je rustig je baantjes kan trekken. Maar ook de kinderen kunnen ongelimiteerd spelen en hebben al hun waterspeelgoed direct bij de hand.

2. Een privé zwembad naar je eigen zin

Laat je een zwembad bouwen in beton dan je kan zelf bepalen hoe je privé zwembad eruit zal zien. Lengte, breedte, diepte, vorm van de trap en zoveel meer kan je volledig zelf bepalen. En dan zwijgen we nog over de binnenbekleding en verlichting.

Een eigen zwembad thuis zal je dus nooit teleur stellen.

3. Altijd een oogje in het zeil

Bij een privé zwembad kan je makkelijk de kinderen in de gaten houden als ze thuis aan of in het zwembad aan het spelen zijn. Bij een groot openbaar zwembad geraak je hen al sneller eens uit het oog, thuis op je terras is dat veel eenvoudiger.

4. Meerwaarde voor de woning

Een echt bouwkundig privé zwembad is altijd een meerwaarde voor je woning! Zelfs als het eigen zwembad niet wordt gebruikt, kan je toch genieten van een prachtige realisatie. Zeker wanneer je ’s avonds de onderwaterverlichting aanschakelt, krijgt je tuin een gezellige sfeer. Genieten met vrienden op het terras krijgt een andere dimensie.

5. Geen verplaatsing & privacy

Een privé zwembad in de tuin of binnen in huis betekent ook geen verplaatsing. En laat dat nu het ideale excuus zijn om dan toch maar niet te gaan zwemmen. Met een eigen zwembad dus geen excuses meer maar rechtstreeks het zwembad in!

Verder biedt een eigen zwembad ook privacy. Thuis ben je volledig op je gemak en kan je 100% van het privé zwembad genieten.