Productie model

Bouwkundig zwembad op maat

Zwembad bouwen in beton

Bouwkundige zwembaden, het woord zegt het in feite zelf, zijn stevige bouwconstructies met een langere levensduur. Willy Naessens Swimmingpools houdt zich vanzelfsprekend aan de wettelijke garantie van 10 jaar, die in de bouwwereld van toepassing is. Maar in praktijk gaan onze zwembaden veel langer mee.

Buitenzwembad Mozaïek

Een zwembad voor het leven

Onze bouwkundige zwembaden of betonnen zwembaden zijn niet beperkt in formaat. Dit zorgt ervoor dat je naar eigen keuze de lengte, breedte en diepte kan bepalen. Willy Naessens Swimming Pools gelooft en bouwt enkel in zwembaden van gewapende beton, die afgewerkt kunnen worden op maat en naar de smaak van de klant. Jouw keuzevrijheid staat bij ons dan ook voorop.

Betonnen inbouwzwembaden hebben een iets langere uitvoeringsperiode, daar er o.a. rekening moet worden gehouden met droogtijden. Daartegenover staat dat deze bouwkundige zwembaden veel duurzamer zijn. Bij een goed onderhoud gaan ze een leven lang mee.

Kwaliteit van Willy Naessens

Willy Naessens Swimming Pools heeft geen voorgemaakte inbouwzwembaden te koop. Als bedrijf richten we ons enkel op het bouwen van bouwkundigezwembaden. Wie kiest voor degelijkheid en volledige vrijheid wil in vorm en afmetingen, kiest voor een zwembad, bouwkundig op maat van het project. Prijs-kwaliteit komt je dat het beste uit.

De prijs van een bouwkundig zwembad is erg afhankelijk van de wensen van de klant. Voor een volwaardig project dien je rekening te houden met een minimumbudget van ongeveer 45 000 euro. De prijzen van een bouwkundig zijn dus niet spotgoedkoop.

De luxe, de exclusivitiet en vooral de kwaliteit van een bouwkundig zwembad maken die prijs wel aanvaardbaar. Bespreek je project met één van onze adviseurs en je zal snel merken waarom zo'n bouwkundig zwembad zijn prijs waard is.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Willy Naessens Swimming Pools voor je kan betekenen! Ontdek al onze mogelijkheden voor een eigen bouwkundig zwembad.