Winnaars

De winnaars van Q-music actie Elke Beller Wint Een Zwembad

De apotheose van de wedstrijd

Op woensdag 7 juni werden de winnaars van de wedstrijd Elke Beller Wint Een Zwembad bekend! Je leest in deze blog wie ze zijn en hoe ze de wedstrijd ervaarden.

Winnaar Van Rooy

Hanne uit Lille

We starten meteen met de meest nobele winnaar van de vijf! Hanne gaf haar cadeau namelijk meteen door aan haar papa Jef. Die heeft nu al een zeer fijn opbouw zwembadje in de tuin staan waar hij elke dag in zwemt. Hij houdt er ook van om de waterkwaliteit in het oog te houden zodat hijzelf maar ook de kinderen en kleinkinderen in een proper zwembad spelen.

Hou je vast aan de takken van de bomen Jef, want nu begint het echte werk! Binnenkort plaatsen we in je tuin een prachtig ingebouwd zwembad van 8m op 4m in beton. Over de balans van de chemicaliën hoef je je geen zorgen meer te maken want wij installeren een volledig geautomatiseerde waterbehandeling.

Bekijk het fragment hier
Winnares Beunckens

Sija uit Kortessem

Een engelengeduld had ze. Sija werd 10 minuten lang aan het lijntje gehouden live op de radio. Het was het wachten meer dan waard want binnenkort zwemmen haar drie kinderen (en de rest van de buurt) in een luxe inbouwzwembad van 8m op 4m.

Onze projectleider neemt binnen enkele dagen contact op en tekent de eerste krijtlijnen uit naar hun droomproject! 

Bekijk het fragment hier
Winnaar De Jaeger

Tim uit Erpe-Mere

De tweede winnaar van de actie Elke Beller Wint Een Zwembad is Tim uit Erpe-Mere. Hij sprak met een heleboel vrienden af om massaal te bellen naar de lijnen van Q-Music. Het loonde want binnenkort ligt het nieuw stedelijk zwembad in Tims tuin.. ;-)

De projectleider komt eerstdaags langs om samen met Tim de beste positie in de tuin te bepalen. Daarnaast krijgt hij ook nog de keuze om voor een Ibiza-blauw of eerder natuurlijke zwemvijver look te gaan. Stof tot nadenken!

Bekijk het fragment hier
Winnaar Nabeh

Ahmed uit Overpelt

“Mijn drie kinderen wilden graag dat zwembad winnen en hebben me overtuigd om mee te doen. Ik was met één hand aan het werken en met de andere bleef ik bellen, bellen bellen en joepie, het is gelukt! Mijn kinderen gaan zó blij zijn!”

De prijs voor meest enthousiaste winnaar gaat gegarandeerd naar Ahmed uit Limburg. Binnenkort komt de droom van het hele gezin uit en starten de werken aan een super de luxe skimmerzwembad uit beton!

Bekijk het fragment hier
Winnaar Pepermans

Katrin uit Kontich

Hoe snel kan je een telefoon opnemen? Katrin brak gegarandeerd het wereldrecord afgelopen woensdag! Ze belde met twee gsm's tegelijkertijd omdat ze zo graag een Willy Naessens Swimming Pools' zwembad wou winnen.

Haar zonnehoedje heeft ze alvast op, binnenkort ligt ze languit in een strandstoel aan haar luxe inbouwzwembad van maar liefst 8 op 4m!

Bekijk het fragment hier

Met dank aan onze partners

CERAGRES, Fluidra, Zwembaden Renolit Alkorplan, Poolquip, Technics & Applications.