Binnenzwembad modern

Een binnenzwembad: waar hou je best rekening mee?

Waar hou je best rekening mee?

Overweeg jij het plaatsen van een binnenzwembad? Groot gelijk, want met een binnenzwembad heb je gegarandeerd zwemplezier het hele jaar door! We geven enkele tips waar je best op kan letten vóór het plaatsen.

Maar waar moet je op letten? We geven jou 3 onmisbare tips!

Binnenzwembad landelijk

1. Betrek jouw zwembadbouwer vroegtijdig in het bouwproces

Een binnenzwembad bouwen vraagt om grondige voorbereiding. Om je project te laten slagen, is tijdig contact opnemen noodzakelijk. In het beste geval is dit al bij het uittekenen van de woning.

Een samenwerking met jouw architect is dan ook sterk aanbevolen. Onze zwembadbouwers beschikken over heel wat specifieke knowhow. Maar met de gebundelde kennis van architect en zwembadbouwer ga je voor een 100% geslaagd binnenzwembad-project.

Vertrek je van een bestaande ruimte? Ook dan kan je beroep doen op onze ervaren vakmensen. Zo toveren we samen jouw ruimte om naar een waar zwem- of plonsparadijs.

2. Waar water is, is vocht

Een waterpartij binnenshuis is leuk, maar is jouw huis wel voorzien op zo’n vochtige omgeving? Met behulp van een ontvochtigingssysteem hou je de vochtigheidsgraad binnenshuis onder controle.. Wij gaan voor een uiterst aangename zwemomgeving in huis zonder vochtproblemen. Daar zijn onze experts in getrained.

2015 projets piscine

3. Bouw een zwembad dat past binnen jouw verwachtingen en gewoontes

Bij het bouwen van een binnenzwembad heb je eindeloos veel mogelijkheden. En dan hebben we het niet enkel over verschillende afmetingen in lengte, breedte en diepte.

Denk maar aan verschillende afmetingen, kleuren van zwembadliners, …

Zo kan je bijvoorbeeld het standaard skimmerzwembad inruilen voor een meer verfijnd overloopzwembad of een onderloopzwembad. Ook de binnenbekleding van je binnenzwembad kies je zelf: ga je voor mozaïek, liner of afgewerkt met tegels?

Denk bovendien ook eens aan de functie van jouw binnenzwembad. Blijf jij in topconditie door elke dag baantjes te trekken? Of ben jij helemaal zen met jouw privé, wellness binnenzwembad? Ga je voor design of hou je meer van een authentiek, rustiek binnenzwembad? Je hoort het al… de mogelijkheden voor een binnenzwembad zijn eindeloos.

Zoals elk hondenras zijn specifiek baasje heeft, zo heeft elk type zwembad zijn eigen eigenaar. Samen met jou ontdekken we graag welk type bij jou past.

 

Pinterest

Maar hoe kan je dit nu zelf al ontdekken? Creeër alvast een Pinterest-bord met afbeeldingen van jouw droomzwembad. Denk al eens na over de vraag “waarvoor en vooral voor wie moet dit zwembad dienen? Ons Pinterest-bord laat je alvast even wegdromen.

Ons team van experten staat voor jou klaar! Neem vandaag nog contact op om jouw droomproject te bespreken.