Buitenzwembad

Een eigen zwembad bouwen

Zwembad bouwen in de tuin

Alles begint met een plan. Samen met de zwembadbouwers ga je rond de tafel zitten om alle belangrijke aspecten te bespreken die nodig zijn om jouw zwembad te realiseren. Daarbij is het belangrijk dat je alle afmetingen in gedachten hebt. Want als de zwembadbouwers eenmaal jouw droomzwembad aan het realiseren zijn, is het heel moeilijk om nog veranderingen aan te brengen.

De bouw van het zwembad zal een paar weken in beslag nemen. Maar alvorens er met de echte opbouw kan begonnen worden, moet er uiteraard eerst een kuil gegraven worden. Door gebruik te maken van gefabriceerde betonpanelen kunnen we tijd op de werf enigszins beperken. Zo heb je zo weinig mogelijk last van ons.

Zwembad bouwen prijzen

Als je zelf een zwembad op maat laat maken, kan je zelf bepalen hoe hoog de kosten oplopen. Afhankelijk van de door jou gekozen opties en de afwerkingselementen zal de prijs van je zwembad stijgen. Een zwembad bouwen en de prijs daarvan hoeven echter niet de pan uit te swingen. Laat je in het keuzeproces van een zwembad bijstaan door de specialisten van Willy Naessens, zo kom je niet voor onaangename financiële verrassingen te staan.

Zwembaden bouwen doet de firma al jaren met transparante en duidelijke afspraken en dankzij het vele succes zijn wij een begrip in de zwembadbouw geworden. Neem gerust contact op met ons via de website of kom eens langs voor persoonlijke informatie. Een zwembad bouwen en de kosten daarvan vallen erg mee in ruil voor de kwaliteit en het genot die je ervoor krijgt.