Elke Beller Wint Een Zwembad

Elke beller wint.. een zwembad op Q-Music

Maarten & Dorothee laten samen met Willy Naessens Swimming Pools jouw droom uitkomen, want elke beller wint een zwembad.

Elke beller Wint

Elke beller wint

The word is out! Vandaag werd de nieuwe Q-Music actie van Elke Beller Wint bekend gemaakt. De actie wordt georganiseerd tijdens de meest beluisterde ochtendshow van Vlaanderen. Elke beller wint is een spel waarbij luisteraars de kans krijgen een luxe buitenzwembad te winnen. Hoe dat precies in zijn werk gaat? Je belt op woensdag 7 juni 2023 tussen 7u en 9u naar de radiozender. Geraak je tot in de live show? Dan win je een exclusief zwembad!

Maarten zeemeerman Vancoillie en Dotothee Dauwe

De reclamespot ter aankondiging van de actie is gebaseerd op een remake van de bekende Disneyfilm De Kleine Zeemeermin. Maarten speelt de glansrol van zeemeermin Ariël terwijl Dorothee van een cocktail geniet langs het zwembad. 

Willy Naessens en Marie-Jeanne

Uiteraard is de oprichter van de Willy Naessens Group ook te zien in de spot. Willy vraagt Marie-Jeanne de barbecue aan te steken. Hij heeft wel zin in een lekker visje! Of Willy de zeemeerman kan vangen? Dat ontdek je hieronder.