Voorgevormd zwembad propyleen

Epoxy zwembaden

Zeker van?

Epoxy zwembaden zijn zwembaden gemaakt uit 1 stuk. De basis voor dergelijke zwembaden is een epoxy hars. Zwembaden van epoxy zijn gebonden aan gelimiteerde formaten en zijn dus niet onbeperkt in de uitvoering ervan. Hierdoor kunnen deze zwembaden soms net iets te groot of te klein overkomen in vergelijking met de rest van de tuin.

Uit 1 stuk

Deze zwembaden worden volledig gebouwd in de fabriek en worden op de werf in de put neergelaten, er kan dus na bestelling niets meer worden gewijzigd. Dit gebrek aan flexibiliteit kan soms erg nadelig werken. Want wat als je een kleine rekenfout hebt gemaakt, of je te overhaast een beslissing hebt genomen?

Waarom geen bouwkundig zwembad?

Bij Willy Naessens Swimmingpools gaan we er echter prat op dat maatwerk nog steeds erg belangrijk is binnen de zwembadindustrie. Elke klant heeft immers eigen wensen en smaken en daar willen we graag aan tegemoet komen.

Nog belangrijker dan maatwerk is kwaliteit. Een zwembad uit epoxy hars kan ondanks alle beweren niet tippen aan een zwembad van gewapend beton. 

Let op met monoblok!

Veelal worden bij epoxy monoblok zwembaden het grootste deel van het zwembad reeds in voorschot aangerekend bij levering, zodanig dat u bij eventuele fouten op een bijzonder correcte firma moet kunnen rekenen.

Let op met de garantievoorwaarden van de constructeur en met de garantievoorwaarden van de plaatser, meestal zijn dit 2 verschillende firma’s, waarbij de ene het soms op de andere verhaalt.

Wenst u dergelijke zaken te vermijden? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij helpen u graag verder om het zwembad van uw wensen op maat uit te werken.