Inox zwembaden

Inox zwembaden

Raad

Inox zwembaden plaats je niet enkel om te zwemmen maar ook voor de esthetische meerwaarde van een dergelijk zwembad. De inox binnenbekleding zorgt in eerste instantie voor een prachtig resultaat. Ook al bouwen we dergelijke zwembaden niet, toch herkennen we de esthetische kant van een inox of RVS (roestvrij staal) zwembad.

Toch zijn er een aantal belangrijke kanttekeningen bij inox zwembaden. Een inox zwembad wordt in één geheel geleverd door de fabrikant en dan in de put geplaatst, waarna de afwerking kan gaan beginnen. Het plaatsen van zo’n roestvrije stalen kuip is niet eenvoudig en laat je best uitvoeren door een ervaren zwembadbouwer. Zorg er ook voor dat er onder het inox zwembad een gewapende vloerplaat voorzien is aangevuld met gestabiliseerd zand. 

Bij een inox of roestvrij stalen zwembad is het belangrijk dat de afmetingen tot op de millimeter kloppen, want na de bestelling kan niets meer worden gewijzigd. Inox zwembaden hebben vaak vaste, gelimiteerde formaten en kunnen doorgaans niet op maat gemaakt worden. Hierdoor is de maat van je zwembad vaak niet ideaal voor jouw tuin en de omgeving van jouw zwembad.

Bij Willy Naessens Swimming Pools hebben we maatwerk hoog in het vaandel. Iedere klant heeft andere ideeën en daar spelen we graag op in. Dit doen we door bouwkundige zwembaden van hoge kwaliteit te maken, exact toegesneden op de locatie en wensen van onze klanten. Hierdoor hebben we ook de beslissing gemaakt geen inox zwembaden te plaatsen.

De prijs van inox zwembaden is hoger dan bij andere materialen zoals beton, onder de €50.000 zal je moeilijk een volwaardig RVS zwembad kunnen plaatsen en afwerken. Naast meer keuze vrijheid heb je met een betonnen zwembad ook een financieel voordeel. Voor een aantrekkelijk bedrag levert Willy Naessens Swimming Pools kwaliteit, duurzaamheid en een uitstekende service.

Voeg hier foto's toe van de doorgang en de tuin indien mogelijk. Voeg foto's toe van het bestaand zwembad en de technieken in geval van renovatie.

4 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: gif, jpg, jpeg, png.
Privacy policy