Voorgevormd zwembad propyleen

Keramische of vinylester zwembaden

Keramische of vinylester zwembaden

Vinylester of keramische zwembaden zijn relatief nieuw in de markt. Maar in feite gaat het om de zoveelste variant op de monoblok zwembaden. Een keramisch zwembad wordt steeds volledig voorgefabriceerd in een fabriek en dan naar de werf verplaatst. Hierdoor is maatwerk onmogelijk en krijg je een zwembad soms net iets te groot of te klein oogt.

Voorgevormd zwembad propyleen

Een keramisch vinylester zwembad wordt gemaakt van een kunststof. Wij opteren echter voor een bouwkundig zwembad van gewapend beton. Al 50 jaar lang kunnen we zo de meest stevige constructie garanderen. Bovendien zijn we er ook zeker van dat een lek in deze muren onmogelijk is.

Waarom kiezen voor Willy Naessens Swimming Pools?

Naast dit verschil in structuur zijn er nog voordelen aan een betonnen zwembad van Willy Naessens Swimmingpools.

Eerst en vooral worden alle zwembaden op maat gemaakt. Je kan de lengte, breedte en diepte van uw zwembad volledig zelf bepalen! Dit in tegenstelling tot de mono blok zwembaden waar je aan bepaalde afmetingen bent gebonden.

Daarnaast bieden wij je een uitstekende service-na-verkoop aan. Indien je een probleem heeft, kan je zich eenvoudig bij ons melden. Wij proberen je bij elk probleem zo spoedig mogelijk te helpen, zodat je geen minuut zwemplezier hoeft te missen.

Verder beschikt Willy Naessens Swimmingpools over meer dan 50 jaar ervaring, hierdoor hebben we reeds op elk probleem een oplossing gevonden.

Het maken en plaatsen van een keramisch monoblok zwembad ligt vaak in handen van twee verschillende firma’s. Gaat er iets mis, dan kunnen de fabrikant en plaatser de kosten op elkaar proberen te verhalen, wat tot een langdurig welles-nietesspel kan leiden. De klant wordt daar de dupe van. Willy Naessens Swimmingpools neemt het gehele traject van bouwen én plaatsen voor zijn rekening. Is onverhoopt iets niet in orde, dan kan je gewoon bij ons terecht. Duidelijker kan niet!

Aarzel dus niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Want Willy Naessens Swimmingpools maakt dromen waar.