Buitenzwembad mix

Polyester zwembad of bouwkundig zwembad?

Polyester of bouwkundig?

Het besluit om een zwembad aan te leggen, heb je misschien al genomen. Dan ben je vast al in de verleiding gekomen om een prefab zwembad in polyester te kiezen. Het gemak lijkt evident: de baden worden kant-en-klaar geleverd en zijn vaak naadloos. Toch willen we je graag op enkele nadelen wijzen.

Buitenzwembad herenhuis in de stad

Zwembad naar je wens?

Ondanks het grote aantal concepten is de keuze in polyesterzwembaden zeer beperkt. Vorm, grootte en diepte van een polyester monoblok zwembad zijn allemaal al voor je bepaald. Want alle polyester zwembaden zijn alleen in vaste formaten verkrijgbaar.

In het merendeel van de gevallen is de producent van het polyester zwembad niet de plaatser. Indien er bij het plaatsen van het polyester zwembad iets mis zou gaan, dan sta je waarschijnlijk aan het begin van een spelletje juridisch getouwtrek. De plaatser zal de schade willen verhalen op de producent, terwijl deze de fout bij de plaatser zal leggen. Spijtig genoeg hebben we dergelijke verhalen al te veel moeten aanhoren.

Waarschijnlijk zijn deze mensen destijds ook gevallen voor de aantrekkelijke prijs die hen werd aangeboden voor het polyester zwembad. Wij raden je toch aan deze offertes eerst grondig door te nemen. Zijn alle graafkosten ingerekend? De kosten voor de volledige ruwbouw? De voorbereiding van de werf? Is er op voorhand duidelijkheid omtrent alle mogelijke onvoorziene kosten?

Willy Naessens pakt het anders aan

Naar onze realisaties

Willy Naessens Swimming Pools wenst zich van dergelijke praktijken te onderscheiden met een grondige totaal-aanpak.

Eerst en vooral kan je het formaat van het bouwkundig zwembad volledig zelf kiezen, tot op de centimeter nauwkeurig! Wij tekenen het zwembad vervolgens volledig voor je uit. Wil je het zwembad nog wat langer maken? Geen probleem, we passen het plan steeds opnieuw aan tot dat je volledig tevreden bent.

Indien je bvb. voor een gemetselde trap hebt gekozen, dan kan je deze nog veranderen tot de avond voorafgaand aan het metselen. Onze werfleider tekent die dag nog samen met je de trap uit, waardoor je deze laat maken zoals je zelf wilt. Van flexibiliteit gesproken!

Bij Willy Naessens Swimmingpools is er ook geen juridische onzekerheid, bij eventuele schade of problemen hoef je enkel ons te contacteren om dit op te lossen.

Ook onze offertes zijn duidelijk en volledig. Vanaf de eerste offerte heb je een volledig zicht op de kost van je zwembad, ook bij onvoorziene omstandigheden bvb. wanneer de grond dient drooggelegd te worden.

Wij bouwen voor jou binnen- en buitenzwembaden op maat. Willy Naessens Swimmingpools blijft het volledige proces met je meedenken. Wij zijn altijd bereid de mogelijkheden van je dromen door te nemen. Neem hier contact met ons op om te bekijken wat mogelijk is.