Buitenzwembad met natuurlijke uitstraling

Rustiek zwembad

In harmonie met de woning

Bij sommige woningen hoort een modern zwembad gewoonweg niet thuis. 

Buitenzwembad met natuurlijke uitstraling

Wanneer je een rustieke woning hebt gebouwd, dien je ook een aangepast zwembad te bouwen. Maar dat vormt geen probleem, Willy Naessens Swimmingpools biedt je graag zijn rustiek zwembad aan, volledig in rustieke of landelijke stijl zodat het perfect aansluit bij je woning.

Omdat elk huis en elke tuin geen gelijke kent, dient elk zwembad ook aangepast te worden aan de omgeving waarin het gebouwd wordt. Daarom kiezen we er voor om naast de vele moderne zwembaden eveneens een rustiek alternatief aan te bieden.

Met ons rustiek zwembad kies je voor een authentieke stijl. Vaak doet de juiste bekleding en een rustieke boordsteen al veel. Maar ook voor de verdere inplanting kan je bij onze adviseurs terecht. Zij geven je graag tips voor de vormgeving, uitrusting en inplanting van het zwembad.

De troeven van Willy Naessens Swimmingpools

Laat je project begeleiden door de professionals van Willy Naessens Swimmingpools. Samen met jou leggen we een zwembad op maat aan in je tuin of woning. Onze adviseurs begeleiden je graag door alle keuzes die bij een zwembad van belang zijn.

Met meer dan 50 jaar ervaring zorgt Willy Naessens Swimmingpools voor de beste kwaliteit. Deze keuze heeft er mee voor gezorgd dat onze onderneming gegroeid is tot de marktleider in het aanleggen van nieuwe en het renoveren van bestaande betonnen zwembaden.

 

Onze service na verkoop helpt dag in dag uit klanten uit de nood die door een defect aan hun zwembadinstallatie tijdelijk niet meer van hun zwembad kunnen genieten. Deze dienst hebben wij verder uitgebreid zodat we onze klanten bij dringende problemen binnen de 48 uur kunnen helpen. Bouwen met Willy Naessens, betekent voor ons een engagement op de lange termijn. Voor eender welk probleem aan het zwembad kan je bij ons terecht.

Laat ons duidelijk zijn, dit rustieke zwembad is maar een concept. Wil je bepaalde zaken anders zien? Wij bouwen jouw zwembad zoals jij het wilt! Aarzel dan ook niet langer en contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!