Jetstream Zwembad

Zwembad met jetstream

Dankzij een jetstream eindeloos zwemplezier

Door toevoeging van een jetstream aan je zwembad kan je op een klein zwemoppervlakte toch een eindeloos zwemgevoel creëren. Een jetstream is dus een ideaal voor de sportieve zwemmers die graag aan hun conditie werken.

Jetstream Zwembad

Jetstream zwembad

Een zwembad met jetstream is de ideale oplossing voor sportieve zwemmers. Met zo’n jetstream kan je eenvoudig aan de conditie werken. Want ondanks beperkte afmetingen krijg je toch een effect van eindeloos zwemmen.

Bij zo’n jetstream heb je verschillende standen. Wanneer je het toestel op een lichtere stand zet, kan je toch nog tot het einde van het zwembad zwemmen. Het zorgt ervoor dat een zwembad van 8m plots langer lijkt wanneer je tegen de jetstream inzwemt. Zo’n jetstream biedt dus verschillende mogelijkheden.

Andere voordelen van een zwembad met jetstream

Zo’n zwembad met jetstream is niet alleen goed voor de conditie. De waterstroom heeft ook een masserend effect op de spieren. Op die manier kan je de spieren lekker ontspannen na een zware werkdag of na een stevige training in het zwembad.

Dankzij de jetstream wordt het wateroppervlakte van een zwembad sneller gereinigd. Het zorgt er op die manier voor dat het zwembad makkelijker te onderhouden valt.

Werking van een jetstream

De jetstream zuigt het water eerst uit het zwembad en stuurt het dan met extra kracht terug het water in. Die kracht zorgt ervoor dat je de jetstream waarneemt en dat je dus ter plaatse kan zwemmen.

Heb je interesse een dergelijk zwembad met jetstream? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvende offerte. Als ervaren zwembadbouwer hebben we reeds 50 jaar ervaring in het bouwen van binnen- en buitenzwembaden op maat van onze klant.