Zwembadtrap

Zwembaden op maat gemaakt

Op maat van uw tuin en woning

Heel wat zwembadbouwers kiezen ervoor zwembadmodellen voor te stellen met vaste afmetingen. Hierdoor zouden deze goedkoper aangeboden kunnen worden. Het alternatief is een zwembad dat op maat van de klant wordt gebouwd. De laatste jaren zijn dergelijk zwembaden op maat een echte trend. Want een zwembad op maat biedt heel wat voordelen!

Buitenzwembad modern

Keuze vrijheid bij zwembad op maat

Met een op maat gemaakt zwembad heb je heel wat bewegingsvrijheid bij het design van je zwembad. Zo kan je niet alleen de maat van het zwembad kiezen, ook onderstaande zaken kunnen voor je op maat gemaakt worden:

  • Trap
  • Plage-zone indien door jou gewenst (dit is een zitbank onder water)
  • Binnenbekleding (bij mozaïek kan je zelf een logo laten plaatsen)
  • Kleur van zwembad inbouwstukken (verlichting, skimmers, bodemzuiger, inlaten,…)
  • Zwembadrolluik (zowel qua afmetingen als kleur)
  • Boordsteen en omliggende terrassen
  • De ontsmetting van het water
  • Verwarming

Het zijn allemaal keuzes die je bij een zwembad op maat zelf kan beslissen. Je bent bijgevolg niet verplicht de standaardkeuzes en kleuren van de zwembadbouwer te volgen.

Kwaliteit van een zwembad op maat

Bij een zwembad op maat tekenen we steeds het volledige zwembad voor je uit. Aangezien onze zwembaden steeds bouwkundig zijn, wordt de stabiliteit en waterdichtheid steeds opnieuw berekend. Hierdoor krijg je als klant de zekerheid dat je zwembad zal voldoen alle vereisten.

Met een bouwkundig zwembad heb je een garantie van 100% waterdichtheid. Zeker wanneer dat zwembad gebouwd wordt door een onderneming die 60 jaar ervaring heeft. Een zwembad op maat gemaakt op wens van iedere klant aan de hoogste kwaliteit. Dat is waar Willy Naessens voor staat.

Zwembad op maat in prefab beton

Willy Naessens Swimming Pools slaagt er in zwembaden op maat te bouwen aan een scherpe prijs/kwaliteit-verhouding.

Ben je op zoek naar een zwembad dat naar jouw smaak op maat wordt gemaakt, neem dan zeker contact op met ons!