Rustiek Zwembad

U heeft het vast ook al gezien. Een prachtige rustieke woning met daarbij een prachtig modern zwembad. Elk apart perfect afgewerkt, maar u zou het toch anders aangepakt hebben. Geen probleem, Willy Naessens Swimmingpools biedt u graag zijn rustiek-zwembad aan, volledig in rustieke stijl zodat het perfect aansluit bij uw woning.

Rustiek zwembad

Omdat elk huis en elke tuin geen gelijke kent, dient elk zwembad ook aangepast te worden aan de omgeving waarin het gebouwd wordt. Daarom kiezen we er ook voor om naast de vele moderne zwembaden eveneens een rustiek alternatief aan te bieden.

Met ons rustiek-zwembad kiest u voor een authentieke stijl. Vaak doet de juiste bekleding en een rustieke boordsteen al veel. Maar ook voor de verdere inplanting kan u bij onze adviseurs terecht. Zij geven u graag tips voor de vormgeving, uitrusting en inplanting van het zwembad.

Want Willy Naessens Swimmingpools maakt steeds zwembaden op maat en met de uitrusting die u wenst. Dit concept dient enkel ter inspiratie van uw dromen, u bent nooit gebonden aan bepaalde beperkingen inzake afmeting of afwerking.

Andere concepten:

Is dit concept niet volledig jouw ding? Misschien is één van onderstaande zwembaden wél iets voor jou:

Ook voor de renovatie van uw bestaand zwembad of voor een publiek zwembad kan u steeds bij ons terecht.