Zwembad bouwen?

Volledig een eigen zwembad laten bouwen?

Als je al even rondloopt met het idee om een privé zwembad volledig op maat te laten bouwen, dan moet je snel een afspraak maken met Willy Naessens Swimming Pools. Willy Naessens is namelijk de specialist op vlak van zwembadbouw.

Wij zijn dagelijks bezig met zwembaden bouwen die volledig op de wensen van de klanten zijn afgestemd. Willy Naessens verkoopt geen standaard maten zoals veel zwembadwinkels aanbieden, maar bouwt voor jou het perfecte zwembad dat je altijd al wilde hebben. Hoe gaat het zwembad bouwen in zijn werk?

Zwembad bouwen in de tuin

Alles begint met een plan. Samen met de zwembadbouwers ga je rond de tafel zitten om alle belangrijke aspecten te bespreken die nodig zijn om jouw zwembad te realiseren. Daarbij is het belangrijk dat je alle afmetingen in gedachten hebt. Want als de zwembadbouwers eenmaal jouw droomzwembad aan het realiseren zijn, is het heel moeilijk om nog veranderingen aan te brengen.

De bouw van het zwembad zal een paar weken in beslag nemen. Maar alvorens er met de echte opbouw kan begonnen worden, moet er uiteraard eerst een kuil gegraven worden. Door gebruik te maken van gefabriceerde betonpanelen kunnen we tijd op de werf enigszins beperken. Zo heb je zo weinig mogelijk last van ons.

Zwembad bouwen prijzen

Als je zelf een zwembad op maat laat maken, kan je zelf bepalen hoe hoog de kosten oplopen. Afhankelijk van de door jou gekozen opties en de afwerkingselementen zal de prijs van je zwembad stijgen. Een zwembad bouwen en de prijs daarvan hoeven echter niet de pan uit te swingen. Laat je in het keuzeproces van een zwembad bijstaan door de specialisten van Willy Naessens, zo kom je niet voor onaangename financiële verrassingen te staan.

Zwembaden bouwen doet de firma al jaren met transparante en duidelijke afspraken en dankzij het vele succes zijn wij een begrip in de zwembadbouw geworden. Neem gerust contact op met ons via de website of kom eens langs voor persoonlijke informatie. Een zwembad bouwen en de kosten daarvan vallen erg mee in ruil voor de kwaliteit en het genot die je ervoor krijgt.