Publieke zwembaden

Een publiek zwembad voor je project!

Je droomt van een publiek zwembad in je hotel, camping of wellness? Neem dan snel vrijblijvend contact op met Willy Naessens Swimmingpools! Wij helpen je graag wegwijs in de VLAREM-wetgeving en maken zo een succes van jouw investering.

Willy Naessens Swimmingpools beschikt over meer dan 50 jaar ervaring in het bouwen van zwembaden en helpt je graag bij de realisatie van jouw project. De bouw en aanleg van publieke zwembaden behoort namelijk tot onze specialiteiten.

Conform de VLAREM-wetgeving en met oog voor esthetiek bij het bouwen en aanleggen, adviseren wij mee aan jouw project. Van A tot Z, het eerste ontwerp tot de finale oplevering. Verder staan we je graag bij inzake de commerciële exploitatie van je publiek of openbaar zwembad, want ook dat behoort tot onze kerncompetenties.

Elk publiek zwembad wordt door Willy Naessens Swimmingpools op maat gebouwd. Onze adviseur zal je project persoonlijk begeleiden. Met zijn of haar raad maak je van jouw project een succesverhaal.

Ook na de bouw van het publieke zwembad kan je bij ons terecht. Heb je een probleem met het zwembad dan kan je steeds onze service na verkoop contacteren. Zij zorgen ervoor dat jij en jouw gasten zo spoedig mogelijk geholpen zijn.

Aarzel dus niet ons te contacteren om je droom te realiseren.