Zwembad renovatie

Is uw zwembad toe aan een renovatie?

Je zwembad heeft zijn beste tijd gehad en je hebt besloten tot een zwembad renovatie over te gaan? Geen probleem! Willy Naessens Swimming Pools komt graag bij je langs om een stappenplan op te stellen voor de renovatie van je zwembad. Zo zwem je binnenkort terug in een (ver)nieuw(d) zwembad!

Wil je een nieuw zwembad bouwen of een oud zwembad renoveren, dan kan je daarvoor terecht bij Willy Naessens Swimming Pools. Bij elk project, nieuwbouw of renovatie, nemen we contact op om de huidige situatie te bespreken en jouw wensen in kaart te brengen.

Vervolgens komen we ter plaatse langs om de situatie met onze specialisten te beschrijven. Waarna we samen met ons studiebureau bekijken hoe we je zwembad kunnen renoveren met een maximum aan resultaat.

Met een stappenplan voor je zwembadrenovatie komen we terug bij je langs, zodat je zelf mee kan bepalen hoe grondig het zwembad gerenoveerd zal worden. Want ook bij een zwembad renovatie heb je als klant steeds de touwtjes in handen.

Onze renovatieprojecten betreffen vaak de overgang van een zwemvijver naar een bouwkundig zwembad. In een dergelijke situatie wordt ook de filter- en verwarmingsinstallatie van het zwembad aangepakt.

Vertrouw je zwembad renovatie aan Willy Naessens toe

Met meer dan 50 jaar ervaring heeft Willy Naessens Swimming Pools een enorme hoeveelheid vakkennis in huis. Om jouw zwembad te renoveren komt deze knowhow goed van pas.

Naast onze ervaring bieden wij de klant ook topkwaliteit aan. Zowel in het bouwen van het zwembad, als de afwerking, als de service na verkoop.

Aarzel dan ook niet langer en contacteer ons nog vandaag voor een vrijblijvende offerte voor je zwembadrenovatie!