Buitenzwembad overloop

Een zwembad met mozaïek bouwen?

Inspiratie

Je wil graag een zwembad bouwen maar je weet nog niet voor welke binnenbekleding je gaat kiezen? Waarom zou je voor mozaïek moeten kiezen?

Niet geoptimaliseerde afbeelding

Kenmerken van mozaiëk

Over mozaïek valt heel wat te vertellen. Een eerste kenmerk van een mozaïekbekleding is de langere levensduur. Een investering in een mozaïekzwembad is duurzamer dan een zwembad met een liner. Daartegenover staat dat de plaatsing van een mozaïek vakmanschap vereist. Vakmanschap die wij, bij Willy Naessens Swimmingpools, met meer dan 50 jaar ervaring volledig onder de knie hebben.

Andere voordelen

Een tweede voordeel aan mozaïek bekleding is de fijnere afwerking. Bij een liner heb je steeds plooien rond de trap. Met onze ervaring zorgen we ervoor dat deze amper zichtbaar zijn, maar ze blijven onvermijdelijk. Verder straalt een mozaïekzwembad nog meer klasse uit. Qua afwerking is mozaïek de absolute top.

Een derde voordeel is de vrijheid die je met een mozaïekbekleding hebt. Waar je met een liner één egaal kleur hebt, kan je met een mozaïek volledig je eigen zin doen. Wil je graag een logo verwerken in de vloer of wand? Geen probleem, wij plaatsen het voor jou. Allerhande combinaties, tekeningen en kleuren zijn mogelijk.

Buitenzwembad overloop

Vakmanschap

Voor het plaatsen van een mozaïekbekleding is vakmanschap vereist. Eerst en vooral moet je de kuip zeer grondig reinigen. Om een goede hechting te garanderen, mogen er geen mortelresten meer te bespeuren zijn.

Verder zal een vakman er ook voor zorgen dat alles één geheel vormt. Laat je de mozaïek door de vakmannen van Willy Naessens plaatsen, dan zal je de mozaïekvellen niet meer kunnen terugvinden

Naast de plaatsing is ook de ondergrond waarop de mozaïek wordt aangebracht van groot belang. Een goede gewapende betonmuur die volledig uitgedroogd is, is een absolute voorwaarde voor een goede en lange levensduur van uw mozaïekbekleding.

We hopen je met bovenstaande informatie te helpen met de keuze van de binnenbekleding. Indien je nog andere vragen hebt, aarzel dan niet om onderstaand contactformulier in te vullen.

Voeg hier foto's toe van de doorgang en de tuin indien mogelijk. Voeg foto's toe van het bestaand zwembad en de technieken in geval van renovatie.

4 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: gif, jpg, jpeg, png.
Privacy policy