Citypool Oudenaarde 3

Ervaren zwembadbouwer in Antwerpen

Als je op zoek bent naar een echte zwembadspecialist in Antwerpen of omgeving, hoef je niet langer verder te zoeken. Met meer dan 60 jaar ervaring, is Willy Naessens Swimmingpools jouw specialist in exclusieve zwembaden bouwen in regio Antwerpen.

Buitenzwembad in rustieke stijl

+250 zwembaden op onze Antwerpse teller

We bouwden al meer dan 250 zwembaden in Antwerpen. En het blijft niet bij bouwen alleen: we luisteren naar jouw wensen, ontwerpen jouw droomzwembad, maken het “plonsklaar” en zorgen voor het onderhoud.

Je kan doorheen het hele proces op onze persoonlijke aanpak rekenen, én op onze meer dan 60 jaar ervaring als zwembadbouwer.

Alles voor jouw betonnen zwembad

Kom naar onze showroom

Om de zwembaddromen van onze Antwerpse klanten nog beter te vervullen, hebben we in Schoten een toonzaal en verkooppunt voor zwembadproducten. Deze locatie is vlot bereikbaar vanuit onder andere Schilde, Brasschaat, ‘s Gravenwezel en Kapellen.

Laat je inspireren door onze showroom en maak kennis met de exclusieve en op maat gemaakte zwembaden van Willy Naessens Swimmingpools. Meer nog, één van onze vaste techniekers uit omgeving Antwerpen bedient alle klanten in deze provincie.

We hechten immers veel belang aan een uitstekende service en dat is alleen mogelijk als we jouw taal spreken.

2015 projets piscine

Contacteer ons -

Met meer dan 60 jaar ervaring, is Willy Naessens Swimmingpools jouw aanspreekpunt voor het bouwen van jouw exclusief zwembad in Antwerpen.
Beweegbare bodem - zwembad 2

Enkele pareltjes in Antwerpen

Onderbreek je vergadering met een plons

We varen graag mee op de wilde golven van jouw zwembaddromen. Alles is mogelijk, want we zijn gespecialiseerd in zwembaden op maat. Neem nu bijvoorbeeld deze referentie in Beveren.

Door te kiezen voor een zwembad met beweegbare bodem, verandert de vergaderzaal in een mum van tijd in een ontspanningsoord met binnenzwembad. Want wat doet een zware werkdag nu sneller vergeten dan een heerlijke duik in je eigen zwembad?

Lees meer over zwembaden met beweegbare bodem
Zwembad in het groen

Een buitenzwembad één met de natuur of met je woning

Nog in Antwerpen, kregen we de vraag om een oase van groen en ontspanning te creëren, en dat midden in de stad Kapellen. We kozen voor natuurlijke materialen en een subtiele liner zodat het zwembad één werd met de bosrijke omgeving.

Bij deze referentie uit Bornem was het doel om het buitenzwembad in het rustieke karakter van de woning in te passen. De grijze binnenbekleding en grijze gevlamde graniet als boordsteen, doen het plaatje perfect kloppen.

Ten slotte voorzagen we een gezin uit Aartselaar van een buitenzwembad dat we volledig integreerden in de tuin. Na een bewogen werkdag is het in dit zwemparadijs dan ook heerlijk vertoeven.

Bekijk al onze projecten