Buitenzwembad herenhuis in de stad

Buitenzwembad herenhuis in de stad
Ronse

Plaatsing van zwembad in stadstuin

Willy Naessens Swimming Pools plaatst bouwkundige zwembaden op maat: zowel binnenzwembaden,  buitenzwembaden als renovaties van bestaande zwembaden voor private gebruikers.

Ontdek meer over de plaatsing van dit zwembad in een stadstuin in Ronse.

Buitenzwembad herenhuis in de stad

Stadstuin met hindernissen

De aanleg van een zwembad nabij een groot ingesloten herenhuis midden in de stadskern van Ronse in Oost-Vlaanderen was op zich een eenvoudige vraag.

Maar doordat dit project midden in de stadskern lag, was de bereikbaarheid van de tuin erg moeilijk. De enige optie was om alle materiaal en machines over het huis te tillen. Wetende dat dit een erg hoog herenhuis is, was het geen eenvoudige opdracht.

Daarnaast was er ook een authentieke serre uit de jaren 1800 in de tuin aanwezig. We moesten dus erg nauwkeurig en voorzichtig te werk gaan zodat de serre het niet zou begeven of beschadigd raakte. Een uitdaging die niet veel zwembadbouwers aandurven. Hierbij is de vraag waarom zij voor Willy Naessens Swimmingpools kozen ook meteen beantwoord. ;-)

Buitenzwembad herenhuis in de stad

Ruim één jaar na de aanleg van het zwembad keerde we terug naar deze klant om foto's te maken en te polsen naar de tevredenheid. De eigenaars waren bijzonder fier op de realisatie en dat de serre intact bleef. De klant is erg tevreden over de expertise van Willy Naessens Swimmingpools en op de manier hoe alles professioneel en vol vakmanschap aangepakt is bij deze complexe opdracht. Met de bouw van dit zwembad bewezen we dat onze 55 jaar lange ervaring echt een verschil maakt!

Wil jij ook een zwembad op maat in jouw stadstuin laten plaatsen? Neem dan contact op met onze specialisten.