Wellness zwembad

Het zwembad voor de echte levensgenieters!

Stiekem heb je altijd al gedroomd van een zwembad, maar je vreest te weinig te genieten van je zwembad? Willy Naessens Swimmingpools biedt je graag een oplossing aan met zijn Wellness zwembad.

Relaxen in je eigen tuin

Met ons Wellness zwembad willen we het gevoel van de privé-wellness verplaatsen naar jouw thuis. Met een groot zitgedeelte ben je volledig relax in je eigen zwembad. Wie houdt nu niet van genieten in een warm Wellness zwembad? Onze adviseurs vertellen je graag wat allemaal mogelijk is om dit te realiseren.

Met de hydrojets erbij creëer je een eigen relaxzone in het zwembad, de kleurverlichting brengt je ook ‘s avonds in de gewenste sfeer. Een mozaïekbekleding verhoogt het wellnessgevoel maar je kan natuurlijk ook opteren voor een linerbekleding.

Kenmerken Wellness zwembad:

  • Kleinere maat
  • Zitgedeelte met hydrojets (Wellness)
  • Kleurverlichting
  • Eventueel een mozaïekbekleding

Wellness zwembad van Willy Naessens Swimmingpools

Willy Naessens Swimmingpools bouwt samen met jou het relax zwembad van je dromen. Elk zwembad wordt gemaakt volgens de wil en de voorkeuren van de klant. Om dit alles in goede banen te leiden wordt één begeleider aangesteld. Deze staat je bij met raad en daad en bezorgt je een volledig vrijblijvende offerte.

Onze service na verkoop zorgt ervoor dat onze klanten na de bouw van hun zwembad bij ons terecht kunnen. Heb je een dringend probleem met de zwembadinstallatie, dan helpen wij je binnen de 48 uur uit de nood.

Laat ons duidelijk zijn, dit Wellness zwembad is maar een concept of idee. Wil je bepaalde zaken anders zien, wij bouwen jouw zwembad zoals jij het wilt. Aarzel dus niet langer en contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte voor dit relax zwembad!