Zwemvijvers

Een ecologische zwemvijver in uw tuin!

Een natuurlijke zwemvijver zijn aan een opmars bezig in België. Misschien heb je zelf al eens in zo’n zwemvijver kunnen zwemmen. Vanuit onze ervaring met zwembaden, kiest Willy Naessens Swimming Pools ervoor eveneens natuurlijke of ecologische zwemvijvers aan te leggen. In de zomer gegarandeerd zwemgenot, buiten het seizoen de perfecte aanvulling op je tuin.

Filtering bij ecologische zwemvijvers

Ecologische, natuurlijke of biologische zwemvijvers? Hoe je het ook benoemt, alles begint met een goede biologische filtering. Dankzij de moeraszone filter je de zwemvijver waardoor je helder water verkrijgt om in te zwemmen.

Natuurlijke zwemvijvers zorgen voor puur sportplezier en ontspanning in de tuin. Daarnaast staat genot in deze groene omgeving centraal. Een natuurlijke zwemvijver is tijdloos en oogt het hele jaar door goed.

Strakke ecologische zwemvijvers aanleggen heeft heel wat gelijkenissen met het aanleggen van een zwembad, onze ervaring komt dus echt wel van pas.

De maat van je ecologische zwemvijver kan je bij ons volledig zelf kiezen en onze adviseurs staan je graag bij met informatie rond verwarming, verlichting, filtering, … . Willy Naessens Swimming Pools bouwt je zwemvijver volledig op maat en één met zijn omgeving. Op die manier kan je optimaal van jouw tuin met ecologische zwemvijver genieten.

Natuurlijke zwemvijvers van Willy Naessens

Laat je zwemvijver aanleggen door Willy Naessens Swimming Pools, dan kom je nooit bedrogen uit. Met meer dan 50 jaar ervaring hebben wij alle knowhow in huis om je zwemvijver te bouwen.

De ondersteuning van ons eigen studiebureau verzekert ons en de klant dat er niets mis kan gaan. Heb je achteraf alsnog een probleem met je zwemvijver dan helpt onze service na verkoop je zo spoedig mogelijk uit de nood.

Heb je nog vragen of wil je een vrijblijvende offerte voor de aanleg van je zwemvijver? Aarzel dan niet ons te contacteren!

Wil je meer weten over de prijs van een zwemvijver? Lees dan volgende pagina: https://www.swimmingpools.be/nl/zwemvijver-kopen